TPlayer V1R10 - Chương trình nghe và trộn nhạc miễn phí

Tải về
Trang chủ Truy cập
Phiên bản V1R10
Cập nhật 30/09/2009 21:52
Hệ điều hành Windows All
Sử dụng Miễn phí
Lượt download 987
Đánh giá
1 sao2 sao3 sao4 sao5 sao

Giới thiệu TPlayer

TPlayer - Chương trình nghe và trộn nhạc miễn phí

TPlayer là 1 chương trình miễn phí dùng để nghe và trộn các file nhạc audio có định dạng mp3, wma, ogg và wav. Nó có thể chơi và trộn các bản nhạc lại với nhau mà không làm đứt quãng chúng, bạn sẽ có cảm giác âm lượng nhỏ dần đi trước khi đến cuối bài và tự động bắt đầu bài tiếp theo. Bạn có thể chọn 3 cách tự động trộn nhạc và cấu hình 1 cách dễ dàng với các tham số tùy theo sở thích của mình. Những Disk Jockeys (DJ) có thể chơi nhạc, trộn nhạc và xử lí chúng 1 cách dễ dàng, có hiệu quả cao chỉ với 1 click chuột. TPlayer hỗ trợ trình chơi nhạc kép độc lập, hỗ trợ nhiều card tiếng và có 1 cách trộn rất đặc biệt với hiệu ứng làm mờ, rất hữu ích cho các DJ. Những tính năng bổ xung bao gồm tìm các bài hát trong đĩa, hỗ trợ playlist và hơn nữa. TPlayer nhắm tới những người dùng là DJ, các quán bar, disco và những radio station, … nhưng tất nhiên cũng có thể dùng ở gia đình. Chỉ với 2 click để mở Tplayer và trộn nhạc.

…………………………………..

TPlayer is a free music player and mixer for mp3, wma, ogg, and wav audio files. It can play and mix your favorite songs without music interruption, sense fading or silence prior the end of the playing song and automatically start mixing the next song. You can chose between three (3) types of automixes and easily configure the automix parameters to your liking. Disk Jockeys can play, mix and cue songs easily and effortlessly with a single click of the mouse. TPlayer offers dual independent players, multiple sound cards support and unique mixing and fading options, that will be very useful for DJs. Additional features include song disk search, playlists and more. TPlayer is targeted at Djs, bars, discos and radio stations ect. but can be used at home just as well. Two clicks and TPlayer is up and mixing.

TPlayer’s main features are:

 • Adjustable Automix Settings based on audio data to adapt to different music genres.
 • Four different Automix sort options.
 • One click manual mix and fade out options: Cut, Fade 2.5, 5, 7.5 and 10 seconds.
 • Dual independent players with real time Vu meters or Waveform display and Peak indicators.
 • Hierarchal explorer like Songlist grouped by artists, albums and songs.
 • Drag&Drop Playlist Editor: reorder, save and load playback sequence.
 • Multiple sound cards support for pre-listening on monitor speakers or headphones.
 • Play, Pause, Stop, To Monitor/Master speakers and Set Start/End position buttons.
 • Volume, Balance, Crossfader, Pitch and Seek slider bars.
 • Changeable background bitmap image.
 • Requires very little system resources and processing power.
 • And much more.

TPlayer will let you listen to your music collection in a whole new dimension. After using TPlayer, you will soon discover how cool this player really is.